Voordat je een bestelling plaatst, is het aan te raden de algemene voorwaarden een keer goed door te lezen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, kun je gaan bestellen.

De artikelen van Jolie Fillekun je bestellen door het bestelformulier in te vullen. Als je werkt via de link naar het bestelformulier bij de artikelen, staan de artikelcode en de totaalprijs al voor je ingevuld. Je kunt dan je gegevens invullen en het formulier versturen. Als je meerdere artikelen tegelijkertijd wilt bestellen, kun je de overige codes zelf intypen in het eerste veld en ook een korte omschrijving van de door jouw gekozen artikelen in het tweede veld. De totaalprijs rekent Jolie Fille voor je uit en krijg je te zien bij de bevestigingsmail. Vergeet niet op 'verstuur' te klikken ;-)

Je krijgt zo snel mogelijk een bevestigingsmail, met daarin de totale kosten inclusief verzenden. Vervolgens worden de artikelen 8 dagen lang voor jou gereserveerd, zodat je de tijd hebt om het geld over te maken.

Als verzendkosten houden wij de tarieven van PostNL aan. Deze tarieven kun je vinden op de website van PostNL. De verpakkingskosten zijn voor rekening van Jolie Fille.

Hoewel we ons best doen om de website na een reservering zo snel mogelijk aan te passen, is het mogelijk dat meerdere klanten hetzelfde artikel tegelijkertijd bestellen. Hierbij geldt de regel dat het artikel voor degene gereserveerd wordt van wie het bestelformulier het eerst binnenkomt. De eventuele andere klanten worden dan per e-mail op de hoogte gebracht dat het artikel helaas al gereserveerd is.

Betaling dient binnen 8 dagen na de bevestigingsmail aan Jolie Fille te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Indien de betaling niet binnen 8 dagen voldaan is, krijg je een herinneringsmail. Als je hierop niet reageert, dan wordt de bestelling beƫindigd en gaan de artikelen weer in de verkoop.

Veel plezier met bestellen!